Облік та контроль в готельно-ресторанному бізнесі

Облік (фінансовий, статистичний, управлінський) та контроль на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу та супутніх послуг; оподаткування діяльності в сфері ГРБ; планування, аналіз, ревізія, аудит діяльності в сфері ГРБ та супутніх послуг.

Наш випускник - це не рахівник минулого, це управитель та фахівець, без якого неможлива сьогоденна діяльність та майбутній розвиток будь-якого суб’єкту економіки – від приватного підприємця до органів державної влади.

Вища освіта з обліку, аналізу, контролю і оподаткування  забезпечує гарантоване працевлаштування, кар’єрний ріст та стійке матеріальне благополуччя!

Бухгалтер – це власний добробут та безпека будь-якого бізнесу!

Перелік предметів для вступу:

1. Українська мова та література;
2. Математика;
3. Географія, Іноземна мова (один на вибір абітурієнта).
Основні дисципліни, які складають фахову підготовку: 
  • Технологія ресторанної справи
  • Технологія готельної справи
  • Світова готельна і ресторанна індустрія
  • Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
  • Економіка готельно-ресторанного бізнесу (ГРБ)
  • Підприємництво, бізнес-планування
  • Ціноутворення на готельно-ресторанні послуги
  • Професійна етика і етикет у ГРБ
  • Правове регулювання діяльності підприємств ГРБ
  • Бухгалтерський облік (загальна теорія)
  • Фінансовий облік І, ІІ
  • Облік на підприємствах готельного бізнесу
  • Облік у ресторанному господарстві
  • Облік супутніх послуг в ГРБ
  • Облік і звітність в оподаткуванні
  • Управлінський облік та звітність в ГРБ
  • Фінансово-економічний аналіз: аналіз господарської діяльності, управлінський аналіз, аналіз фінансової звітності
  • Внутрішньогосподарський контроль в управлінні діяльністю підприємств ГРБ
  • Аудит, контроль і ревізія
  • Стандартизація, сертифікація, метрологія та експертиза якості надання послуг в ГРБ
  • Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному бізнесі
  • Практичний тренінг з обліку та адміністрування в готельно-ресторанному бізнесі
Основні посади, на яких можна працювати після закінчення навчання: 
  • Менеджер (управитель) з бухгалтерського обліку в готелях та закладах ресторанного господарства, торгівлі та підприємствах з надання супутніх послуг
  • Менеджер (управитель) в готельному та ресторанному господарстві
  • Керівник фінансових, бухгалтерських, економічних підрозділів підприємств, організацій, установ, зокрема в готельно-ресторанному бізнесі (ГРБ) та сфері супутніх послуг
  • Керівник малого підприємства в сфері готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі та супутніх послуг, зокрема консультаційних, аудиторських
  • Фахівець в галузі бухгалтерського обліку та аудиту в сфері готельно-ресторанного бізнесу
  • Бухгалтер-експерт, бухгалтер-ревізор, бухгалтер, асистент бухгалтера-експерта в сфері готельно-ресторанного бізнесу та супутніх послуг
  • Економіст, економіст з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності, економіст з фінансової роботи, економіст податків та зборів
  • Аналітик, адміністратор-аналітик в сфері ГРБ
  • Аудитор, фінансовий інспектор, контролер, ревізор, зокрема в сфері ГРБ
  • Податковий ревізор-інспектор, консультант з податків і зборів
  • Консультант з питань обліку, аналізу, аудиту, контролю, оподаткування
Основні місця роботи, де можна працювати після закінчення навчання: 

      Наших випускникыв чекають

  • підприємства  готельно-ресторанного бізнесу, заклади ресторанного господарства будь-якого типу, організаційної форми та форми власності
  • підприємства торгівлі та супутніх послуг будь-якої організаційної форми
  • заклади ресторанного господарства на підприємствах, в установах, організаціях
  • приватне підприємництво по будь-якій системі оподаткування у сфері готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі та супутніх послуг
  • консалтингові  компанії
  • аудиторські фірми
  • органи державного управління та регулювання
  • і не тільки...

Нашими партнерами та Вашими потенційними роботодавцями є:

Ribas Hotels Group - управляюча компанія та мережа готелів: «Apart Hotel Ribas», «Wall Street Hotel», «Bortoli», «Пятница», «SeaZone», «The Lodge» та ще більш 20 готелів в Одесі, Одеський, Миколаївській областях та на території Західної  України; Portofino Hotel Beach Resort (м.Одеса), мережа ресторанів Pizza&Grill та Slow Piggy (м.Одеса), ТОВ «БІСС ПЛЮС» (автоматизація планування, обліку та контролю  в готельно-ресторанному бізнесі) і не тільки

Наші випускники вже працюють в Україні та за її межами – на підприємствах, в організаціях та установах державної, комунальної та приватної власності різних сфер діяльності; є засновниками власного бізнесу у сфері виробництва, торгівлі, бізнес-консалтингу та аудиторських послуг.

Відтепер ми відкриваємо Вам безмежні простори готельно-ресторанного бізнесу!  

Основні завдання, які може вирішувати випускник у майбутньому: 
  • приймати управлінські рішення в сфері обліку, аналізу, контролю, аудиту, оподаткуванні в сфері ГРБ та супутніх послуг
  • вести бухгалтерський (фінансовий,  управлінський) облік за національними  та міжнародними стандартами з використанням сучасних інформаційних технологій та програмних продуктів
  • формувати обліково-аналітичну інформацію у відповідності до потреб управління
  • формувати й аналізувати звітність підприємств (фінансову, статистичну,  податкову, управлінську, інтегральну) за національними та міжнародними стандартами
  • розробляти облікову і фінансову політику підприємства в сфері ГРБ, торгівлі та супутніх послуг
  • розробляти та обґрунтовувати  цінову та тарифну політику у сфері ГРБ та супутніх послуг
  • здійснювати аудит та розробляти його методичне забезпечення
  • здійснювати внутрішньогосподарський контроль в управлінні діяльністю підприємств ГРБ та супутніх послуг
  • застосовувати спеціалізовані інформаційні системи і комп’ютерні технології для обліку, аналізу, контролю, аудиту та податкового менеджменту підприємств та закладів в сфері ГРБ та супутніх послуг
  • і не тільки…

Наш випускник вміє і може все в сфері обліку, аналізу, аудиту та оподаткування підприємств готельно-ресторанного бізнесу 

Вартість навчання: 

«При обучении в:

"Украинско-немецком институте (УНИ)" - стоимость обучения увеличивается на 1100 грн. в семестр;

"Украинско-польском институте (УПИ)" - стоимость обучения увеличивается на 1500 грн. в семестр;

"Украинско-испанском институте (УИИ)" - стоимость обучения увеличивается на _____ грн. в семестр.

Форма навчанняI курсII курсIII курсIV курсV курсV курс (магістр денна) / VI курс (магістр заочна)VI курс (магістр денаа) / VII курс (магістр заочна)
Денна21340грн.21340грн.21340грн.21340грн.
Заочна9070грн.10440грн.11800грн.12530грн.12530грн.
В ОНПУ навчання за спеціалізацією здійснює: 
Назва КП бакалавр после школы: 
Облік та контроль в готельно-ресторанному бізнесі (з гарантованим працевлаштуванням)